Return to site

BONJOUR PARIS!

  ROOS & JO

  Zoals we al eerder hebben genoemd in ons vorige welkoms blog, is ROOS&JO een (online) praktijk waarin we mentale begeleiding aan fashionmodellen geven.

  Na onze introductie in de modewereld waren we erg blij te concluderen dat de modewereld en de modellen erg enthousiast waren over ons initiatief!. Iedereen is er van overtuigd dat de nieuwe manier van  model zijn, niet alleen betekent dat je fysiek in goede gezondheid moet zijn maar ook er zeker ook aandacht dient te zijn voor de mentale ‘fitness’ van de modellen. Want laten we eerlijk zijn, dit zal een keer op de proef worden gesteld wanneer je als model wil werken.

  Onze visie gaat uit van preventie. Natuurlijk zijn we er wanneer de modellen ons benaderen wanneer ze tegen emotionele of mentale problemen aanlopen. Maar nog liever willen we deze problemen voorkomen! Dit doen we door de modellen vaardigheden bij te brengen om met lastige situaties om te kunnen gaan.  Dit zal de modellen het meeste helpen om met een positieve mindset hun doelen te bereiken en het meeste plezier uit hun werk en privéleven te halen.

  We waren erg blij toen Celine Prins (eigenaar van Modellist-ID) ons uitnodigden om samen met haar naar Parijs te gaan om daar ook de Franse bureaus op de hoogte te stellen van de activiteiten van Modellist-ID en ROOS&JO.  Samen met fashion model and voedingsdeskundige, Michelle den Hollander (partner van Bdifferent.org), kregen we het voor elkaar verschillende afspraken te maken met de boekers van Women Management en Nathalie, Viva, Premium (former Ford) en Martineswomen:).

  Omdat de modewereld van Parijs een bepaalde reputatie heeft,waren we in eerste instantie lichtelijk gespannen om naar de afspraken te gaan;). Iedereen weet dat de boekers in Parijs niet altijd de meest empathische mensen kunnen zijn, maar het tegendeel bleek het geval te zijn!

  De boekers waren oprecht geïnteresseerd en positief over wat we te vertellen hadden en wat wij zouden kunnen betekenen voor de modellen die in Parijs gevestigd zijn. Het lijkt erop dat er een grote positieve verandering gaande is onder de Parijse bureaus, over hoe men denkt over de fashion modellen en over wat ze nodig hebben aan begeleiding om optimaal te kunnen functioneren . We waren zo blij om te zien dat de algemene houding van de bureaus veel opener is geworden dan 10 jaar geleden en daarom zijn er ook echte serieuze samenwerkingen te verwachten in de nabije toekomst tussen ROOS&JO en de bureaus in Parijs! Onze eerste kleine internationale stap in onze beweging modellen mentale begeleiding te geven is gezet, BAM!!

  Natuurlijk houden we je op de hoogte:)!

  Liefs R&J

  All Posts
  ×

  Almost done…

  We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

  OKSubscriptions powered by Strikingly