Return to site

ROOS & JO

Welkom op de nieuwe website van ROOS&JO

Welkom op onze nieuwe website! MOOI he! :)

We zijn even van de radar afgeweest maar nu weer fris en vrolijk terug! We hebben er zin in!

Ik merk dat ik weer even moet wennen aan het bloggen; zo van "oh ja, hoe was het ook al weer?".

Okeeeee, laat ik jullie eerst vertellen dat ik MAMA ben geworden! Op 2 juli 2016 is ons dochtertje Sinne Famke Ytje Damstra geboren in het OLVG in Amsterdam. Het is een schitterend lief meisje. Op deze foto was ze een paar daagjes oud. Inmiddels is ze bijna drie maanden en ze doet het hartstikke goed! Ik ben een trotste mama :)!

ROOS & JO met Jo

Met ROOS & JO gaat het ook goed! Voor degene die nog niet helemaal op de hoogte zijn; Roos en ik hebben besloten dat ik (JO) ROOS&JO verder voortzet. Hartstikke spannend natuurlijk maar wel super gaaf! Dit betekent niet dat Roos helemaal uitbeeld is want wij zijn nog steeds fijne sparringpartners voor elkaar en overleggen samen de casussen waar ik en wij een beetje hulp in kunnen gebruiken. We delen dus de lastige dingen in ons werk en dit blijft ook tussen ons.

Workshops

Ook zijn we lekker aan de slag met workshops voorbereiden en geven, in allerlei thema's die spelen in het leven van een model, denk aan, zelfvertrouwen, dicht bij jezelf blijven, ontspanning, krachten & kwetsbaarheden en ook bijvoorbeeld mentale zelfbescherming. In al deze thema's is het doel om jezelf nog iets beter te leren kennen zodat ieder een passende manier vind om om te gaan met de situaties die je moeilijk vind. Misschien dat we binnenkort eens bij jouw Agency een workshop geven!

Nieuwe praktijk aan huis

Tijdens de zwangerschap hebben mijn lief en ik ook een prachtig huis gekocht in Amsterdam. Het is een oude dokterspraktijk waardoor de inrichting net allemaal iets anders is dan gewoon. Voortaan ben je welkom in de nieuwe praktijk aan huis van JO.

Ook ben ik bezig gegaan met een nieuwe studie, systeemtherapie, naast de individuele begeleiding is dit, relatie-en gezinstherapie. Omdat we soms helaas toch wel aanlopen tegen eetproblematiek bij meisjes komt het steeds vaker voor dat het gezin of familieleden van het meisje ook bij de gesprekken aanwezig is. Wij vinden dit heel fijn juist, want het delen van lastige dingen in je omgeving is heel goed voor het leerproces.

Om gezinnen goed te kunnen begeleiden en ermee aan de slag te kunnen ben ik deze opleiding gaan doen bij het Lorentzhuis in Haarlem. Het is heel helpend om met aandacht de interacties, communicatie, verschillen, betekenisgeving van gezinnen te bekijken want hierdoor zien we bijvoorbeeld vastgelopen patronen, behoeftes, wensen die voorheen niet uitgesproken waren.

Al met al, allemaal prettige veranderingen! :)

ROOS & JO is er voor je

Heb je zorgen over hoe het met je gaat? Of heb je behoefte om beter te leren omgaan met de dingen waar je tegen aan loopt? Of heb je gevoelens of gedachten waar je niet zo goed uitkomt?

ROOS & JO is er voor je! Mail of bel, dan beginnen we met een gratis kennismaking!

Tot gauw!

Liefs,

Jo

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly